• ΑΡΧΙΚΗ

Παρουσίαση βιβλίου «Ο θείος Αβραάμ μένει πάντα εδώ»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής, σας προσκαλεί σε μία συζήτηση με την  Έλενα Χουζούρη με αφορμή το βιβλίο της «Ο θείος Αβραάμ μένει πάντα εδώ», εκδόσεις Πατάκη

Παρουσιάζει το βιβλίο και συνομιλεί μαζί της η συγγραφέας Λίλα Κονομάρα Δευτέρα 23 Απριλίου και ώρα 19:30, στο Αναγνωστήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης οδός Κοντόπουλου 13, Αγία Παρασκευή, τηλ. 210-6395335

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ μετά την εκδήλωση… «Στο δρόμο των αρωμάτων»

Με την αθρόα και ζεστή συμμετοχή μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας, φίλων της ανάγνωσης αλλά και του συγγραφέα, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Μάνθου Σκαργιώτη με τίτλο «Στο δρόμο των αρωμάτων», εκδόσεις Διόπτρα.
Η ομιλήτρια κα  Δέσποινα Δούκα μας σύστησε τον λογοτέχνη και το έργο του με τον διεισδυτικό και αναλυτικό της τρόπο. Ο κ. Νίκος Παπακώστας επένδυσε με τις εξαίσιες μουσικές συνθέσεις του (εμπνευσμένες από τη λαϊκή παράδοση) την εκδήλωση και μας μίλησε για τον άνθρωπο και φίλο Μάνθο Σκαργιώτη. Η ηθοποιός κα Λουκία Πιστιόλα ανάγνωσε με μοναδική τέχνη αποσπάσματα από το βιβλίο.  

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Παρουσίαση του βιβλίου του Παύλου Σ. Ησαΐα, με τίτλο «Φαρμακενημερωτική»

Το αφιέρωμα στους συγγραφείς της πόλης μας κλείνει για φέτος με την παρουσίαση του βιβλίου του Παύλου Σ. Ησαΐα, με τίτλο «Φαρμακενημερωτική», ο Αποτελεσματικότερος Συντελεστής στο Φαρμακευτικό Marketing, εκδόσεις Broken Hill/Π.Χ.Πασχαλίδης.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Γριβέα με τίτλο «Ο θεός της ρουλέτας»

Το αφιέρωμα στους συγγραφείς της πόλης μας συνεχίζεται με την παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Γριβέα με τίτλο «Ο θεός της ρουλέτας», εκδόσεις Ιωλκός.

Ένα μυθιστόρημα για το πάθος, για τη νέα σκέψη, για τον έρωτα, για το χάρισμα!

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Γριβέα "Ο «θεός» της ρουλέτας"

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Γριβέα Ο «θεός» της ρουλέτας εκδόσεις Ιωλκός

Την παρουσίαση θα κάνουν οι:
ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΠΟΛΕΝΑΚΗΣ, συγγραφέας – Κριτικός Θεάτρου
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΑΝΩΛΗΣ, συγγραφέας – Δοκιμιογράφος

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου του Μάνθου Σκαργιώτη «Στο δρόμο των αρωμάτων»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Μάνθου Σκαργιώτη «Στο δρόμο των αρωμάτων» εκδόσεις Διόπτρα.

Ομιλητές:
Δέσποινα Δούκα, διδάκτωρ φιλολογίας
Νίκος Παπακώστας, συνθέτης, συγγραφέας  

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email