ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ μετά την εκδήλωση… «Στο δρόμο των αρωμάτων»

Με την αθρόα και ζεστή συμμετοχή μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας, φίλων της ανάγνωσης αλλά και του συγγραφέα, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Μάνθου Σκαργιώτη με τίτλο «Στο δρόμο των αρωμάτων», εκδόσεις Διόπτρα.
Η ομιλήτρια κα  Δέσποινα Δούκα μας σύστησε τον λογοτέχνη και το έργο του με τον διεισδυτικό και αναλυτικό της τρόπο. Ο κ. Νίκος Παπακώστας επένδυσε με τις εξαίσιες μουσικές συνθέσεις του (εμπνευσμένες από τη λαϊκή παράδοση) την εκδήλωση και μας μίλησε για τον άνθρωπο και φίλο Μάνθο Σκαργιώτη. Η ηθοποιός κα Λουκία Πιστιόλα ανάγνωσε με μοναδική τέχνη αποσπάσματα από το βιβλίο.  


Ήταν μια βραδιά γεμάτη από αρώματα, μύθους και ιστορίες, με κυρίαρχο πρωταγωνιστή την τέχνη της γραφής.

dromos aromaton 001

Από τα αριστερά: ο συγγραφέας Μάνθος Σκαργιώτης, η πρόεδρος της Βιβλιοθήκης Τερψιχόρη Γκιόκα, η φιλόλογος  Δέσποινα Δούκα, ο συνθέτης Νίκος Παπακώστας.

dromos aromaton 002

Διακρίνονται η πρόεδρος Δ.Σ. Τερψιχόρη Γκιόκα ανοίγοντας την εκδήλωση, η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα, οι ομιλητές Νίκος Παπακώστας, Δέσποινα Δούκα.

dromos aromaton 003

Από τα δεξιά: ο γλύπτης Κυριάκος Ρόκκος, ο συγγραφέας Μάνθος Σκαργιώτης, η πρόεδρος Δ.Σ, ο Μιχάλης Γριβέας, ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς.

dromos aromaton 004

Διακρίνονται μπροστά από τη σκάλα η Έλενα Λιβάνη, η πρώην πρόεδρος της βιβλιοθήκης Κατερίνα Πρωτοσυγγελίδου-Φλατσούση και ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος.

Εκτύπωση Email